Hypotheek vergelijken

In de provincie Utrecht vindt u de mooiste woningen terug, heeft u al een droomhuis op het oog? Via internet kunt u eenvoudig zoeken naar verschillende koopwoningen in deze mooie provincie. Bepaal voor uzelf wat uw maximale budget is en stap vervolgens naar een hypotheekadviseur in de buurt.

Hypotheekadvies provincie Utrecht

Wilt u weten wat u maximaal kunt lenen? Om hierachter te komen kunt u het beste een afspraak maken met een hypotheekadviseur. Hypotheekadvies helpt u niet alleen maar bij het ontdekken van uw maximale hypotheek, maar kan u ook begeleiden tijdens het gehele traject van kopen.

Wat kan ik ongeveer lenen?

hypotheek adviseur utrechtU kunt ook zelf berekenen hoeveel u ongeveer kunt lenen. Hiervoor heeft u wel uw jaarinkomen nodig. Weet u hoeveel u bruto krijgt per jaar? Reken ook het inkomen van uw eventuele partner mee. Stel dat u samen 60.000 euro verdient, dan kunt u dit vermenigvuldigen met ongeveer 5. Met een salaris van 60.000 euro kunt u dus ongeveer 300.000 euro lenen. Let er wel op dat dit een indicatie is, het daadwerkelijke leenbedrag kan dus afwijken. Het ligt er maar net aan wat de rente op dit moment doet. Bij een lagere rente kunt u meer lenen dan bij een hogere rente. Toch heeft u met deze rekensom wel ongeveer een idee van het maximaal te lenen bedrag.

Maak vandaag nog een afspraak met de hypotheekadviseur in de provincie Utrecht om erachter te komen hoeveel u exact kunt lenen. Stel dat de woning 315.000 euro kost, kunt u de woning dan wel kopen? De hypotheekadviseur kijkt veel verder dan alleen maar een eenvoudig rekensommetje en maakt een exacte berekening waarbij ook uw vakantiegeld en eventuele bonussen worden meegenomen in de berekening.

Hypotheek vergelijken

Een hypotheek vergelijken kunt u overlaten aan de adviseur waar wij het net al even over hadden. Er zijn enorm veel verschillende soorten hypotheken. U als leek kan moeilijk achterhalen wat voor u de beste hypotheek is. Gelukkig kan een hypotheekadviseur dit wel, die heeft er namelijk een studie voor gevolgd. Er komt namelijk veel kijken bij het vergelijken van hypotheken. Rente, hypotheekvorm, looptijd, betaalbaarheid en betrouwbaarheid van de hypotheekverstrekker zijn de belangrijkste zaken. Een hypotheekadviseur kent al deze belangrijke zaken en vergelijkt de verschillende hypotheken op een onafhankelijke manier. Het moet de adviseur dus niet uitmaken bij welke bank de hypotheek uiteindelijk wordt ondergebracht. Dat is mooi, want op die manier krijgt u een goed en onafhankelijk advies.

Hypotheek vergelijken
5 (100%) 2 votes