Wat kost verhuizen

Een vraag: al die zorg en vakmanschap, wat kost dat?

verhuizenWat de diensten van een verhuisbedrijf u gaan kosten weet u voordat u gaat verhuizen. Ook dat is een kwestie van vakmanschap. Het verhuisbedrijf komt eerst bij u thuis om de woning en de inboedel te bekijken. En om samen met u te overleggen wat uw verdere wensen zijn omtrent uw verhuizing. De offerte die u krijgt hangt uiteraard van allerlei factoren af.

  • Hoe woont u? In een vrijstaand huis, in een flat 2-hoog of 10-hoog?
  • Kan de verhuiswagen voor de deur komen of moet de verhuizer door een 50 meter lange tuin?
  • Pakt u alles, of gedeelte, zelf in of laat u alles inpakken?
  • Hoeveel kilometers liggen er tussen uw oude adres en uw nieuwe adres?

Het verhuisbedrijf kan u ondanks de sterk wisselende omstandigheden, toch een exacte begroting geven. Zwart op wit, zodat u altijd van tevoren weet waar u aan toe bent. Ook wat de prijs betreft. U kunt bij uw verhuisbedrijf ook meerdere offertes opvragen.

  • Complete verhuizing met verhuisdozen
  • Verhuizing van alleen grote / zware stukken
  • Doe-het-zelf verhuizing met assistentie

Zo heb je diverse opties om uw verhuizing uit te laten voeren.

Zelf verhuizen en inpakken?

Verhuizers zijn ware verpakkingskunstenaars. Een voorbeeld: twee ervaren verhuizers pakken al het glaswerk en serviesgoed van een gemiddelde 2-kamerwoning binnen drie uur vakkundig en breukvrij in!

Ook zonder een verpakkingsvirtuoos te zijn kunt u natuurlijk een aantal zaken zelf inpakken. Overleg dat tevoren met uw verhuizer. Hij komt toch eerst langs om de inboedel te bekijken en om te horen wat uw speciale wensen zijn. Hij kan u goede tips geven en zorgt ook voor de juiste verhuisdozen. Speciale verhuisdozen, die voldoen aan de bijzondere eisen die een verhuizing stelt.

Verhuisdozen tip: als u bepaalde zaken zelf inpakt, is het verstandig op de verhuisdozen aan te geven waarvoor de inhoud op het nieuwe adres bestemd is: keuken, slaapkamer, kinderkamer enz. de verhuizer weet dan onmiddellijk waar de verhuisdozen naar toe moet. Nog beter is de verhuisdozen een nummer te geven en een lijst met de inhoud te maken. Dan is alles bij het uitpakken sneller gevonden.

Wat kost verhuizen
5 (100%) 5 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *